duminică, 14 aprilie, 2024

El este subcomisarul Ionuț-Sebastian Pânzaru, polițistul vasluian medaliat la Campionatul Național de Judo al M.A.I.

Distribuie:

Publicat:

In perioada 05 – 08 martie 2024, peste 100 de politisti, jandarmi, politisti de frontierã si pompieri s-au luptat pe saltea, la Climanesti, in judetul Vâlcea, în cadrul Campionatului de JUDO al Ministerului Afacerilor Interne.

Sportivii, femei si barbati, au concurat pe diferite categorii de vârstã si greutate pentru obtinerea locurilor pe podium, in aceasta disciplină atât de important pentru pregãtirea fizică a cadrelor Ministerului Afacerilor Interne.

Ca in fiecare an, incepând cu anul 2007, subcomisarul de politie lonut-Sebastian PÂNZARU, ofiter specialist in cadrul Biroului Pregãtire Profesionalã al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui a participat la competitia de judo a MAI.

Acesta a fost medaliat cu bronz la categoria 81 de kilograme (peste 35 de
ani).

Ionut-Sebastian este politist din anul 2007, an in care a inceput sã practice si nobilul sport de origine niponã si este multiplu medaliat la campionatele de JUDO si UNIFIGHT ale Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, acesta impartseste si colegilor, prin activitatea desfãsuratã in cadrul Biroului de Pregãtire Profesionalã, tehnicile de autoapãrare necesare in timpul interventiilor.
Felicitri pentru rezultatul obtinut, lonut-Sebastian!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img