miercuri, 29 mai, 2024

Accident spectaculos la ieșirea din Husi spre Stănilești: Mașină răsturnată în vie, o tânără transportată la spital – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În seara zilei de 8 spre 9 martie, în jurul orei 00:00, la ieșirea din municipiul Husi spre comuna Stănilești, a avut loc un accident rutier grav în care un autoturism marca Renault a fost implicat. Conform informațiilor furnizate de autoritățile locale, șoferul mașinii a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind carosabilul și răsturnându-se într-o vie din apropiere.

Impactul a fost extrem de violent, mașina răsturnându-se de mai multe ori și smulgând mai mulți stâlpi de vie din pământ. La locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție, inclusiv polițiști rutieri și echipaje de prim ajutor.

În urma accidentului, o tânără a suferit răni grave și a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Husi pentru îngrijiri medicale suplimentare. Starea de sănătate a acesteia este evaluată în continuare de către medicii de la unitatea spitalicească.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img