joi, 30 mai, 2024

Eleva din Vaslui, Ungurianu Ionela-Mihaela, câștigătoare la Concursul Național de Istorie și Tradiții ale Romilor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În perioada 19-22 aprilie 2024, la Sibiu, a avut loc Concursul Național de Istorie și Tradiții ale Romilor, un eveniment dedicat promovării și valorificării culturii și istoriei acestei comunități importante din România.

Eleva Ungurianu Ionela-Mihaela, înscrisă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială “Cezar Botez” din Fâstâci, a fost reprezentanta județului Vaslui în acest concurs de prestigiu. Sub îndrumarea dedicată a doamnei profesoare Simion Valentina, Ionela-Mihaela s-a remarcat prin pasiunea și cunoștințele sale în domeniul istoriei și tradițiilor romilor.

Rezultatul strălucitor obținut de Ionela-Mihaela nu a fost altul decât locul I, o performanță remarcabilă ce aduce onoare și mândrie județului Vaslui. Această victorie nu este doar o recunoaștere a talentului și dedicării sale, ci și o celebrare a bogăției culturale și istorice a comunității romilor.

Felicitări sincere îi sunt adresate lui Ungurianu Ionela-Mihaela pentru succesul remarcabil în cadrul acestui concurs național. Le dorim mult succes și realizări notabile în toate proiectele lor viitoare!

Și nu în ultimul rând, un salut călduros și un mesaj de încurajare în limba romani, “But barimata angle!”, pentru întreaga comunitate romă și pentru promovarea continuă a tradițiilor și istoriei lor unice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img