marți, 23 aprilie, 2024

Elevii Colegiului Agricol “Dimitrie Cantemir” Huși se disting la Olimpiada Tehnologiilor cu premii de top – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” din Huși își felicită elevii și profesorii pentru performanțele lor notabile în cadrul Olimpiadei Tehnologiilor, etapa județeană. Aceste rezultate frumoase demonstrează angajamentul lor continuu pentru excelență și inovație în domeniul tehnologic.

Printre cei care s-au remarcat se numără:

1. LĂCĂTUȘU MĂDĂLINA ELENA
Mădălina Elena Lăcătușu, elevă în clasa a XI-a Eco, a obținut premiul I la categoria Protecția Mediului, sub îndrumarea profesorilor Filip Alina Mirabela și Rață Ramona Alice.

2. MACARE FLORINA ELENA
Florina Elena Macare, elevă în clasa a XII-a Eco, a fost distinsă cu premiul I la categoria Protecția Mediului, avându-i ca îndrumători pe profesorii Filip Alina Mirabela și Sîrbu Ana Maria.

3. PALADE CRISTINA
Cristina Palade, elevă în clasa a XI-a Eco, a câștigat premiul al II-lea la categoria Protecția Mediului, fiind ghidată de profesorii Filip Alina Mirabela și Rață Ramona Alice.

Aceste rezultate notabile reprezintă efortul și dedicarea elevilor și profesorilor lor. Ei sunt o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate școlară și demonstrează angajamentul nostru colectiv pentru excelență în educație și inovație în domeniul tehnologiilor.

Felicitări tuturor celor implicați, iar elevelor calificate pentru etapa națională le transmitem urări sincere de succes!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img