Elevul Cosmin-Dumitru Vișovan de la Colegiul Militar „Ştefan cel Mare” își dublează performanța la olimpiadele naționale de Istorie și Limba Română – FOTO

0
153

Într-o reușită remarcabilă pentru educația militară și culturală a țării, elevul plutonier adjutant Cosmin-Dumitru Vișovan, al Colegiului Național Militar „Ştefan cel Mare”, a impresionat comunitatea educațională prin dubla sa performanță în cadrul olimpiadelor naționale de Istorie și Limba și literatura română.

Cu o pasiune ferventă pentru istorie și o dorință neînfricată de cunoaștere, Cosmin și-a dedicat timpul și efortul pentru a se pregăti corespunzător. Rezultatul a fost un punctaj excepțional și o calificare merituoasă la faza națională a amândurora olimpiadelor.

Anul trecut, Cosmin a obținut premiul I la faza națională a olimpiadei de istorie, demonstrându-și astfel capacitatea sa excepțională în domeniu. În plus, el a strălucit și în alte competiții cu tematică istorică, aducând acasă numeroase premii și distincții.

Acest succes nu ar fi fost posibil fără sprijinul și îndrumarea profesorului său de istorie, domnul Petrică Ciocan, care l-a susținut pe Cosmin pe tot parcursul său de învățare și pregătire.

Îi adresăm cele mai sincere felicitări lui Cosmin-Dumitru Vișovan pentru această dublă performanță impresionantă și îi dorim mult succes la fazele naționale ale olimpiadelor de istorie și de limba și literatură română!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.