vineri, 19 aprilie, 2024

Eva, un îngeraş de aproape 3 ani, are nevoie de ajutorul nostru. Viaţa părinţilor a fost dată peste cap după un diagnostic crunt

Distribuie:

Publicat:

Eva se apropie rapid de a treia ei aniversare, pe data de trei martie. Cu toate acestea, înainte de această zi specială, inima micuței are nevoie disperată de o intervenție chirurgicală. Este o situație urgentă despre care toți medicii consultați au vorbit cu părinții, reprezentând singura șansă pentru Eva de a se vindeca. Putem să ne unim eforturile pentru a ajuta pe Eva, așa cum am făcut deja pentru alți copii cu probleme cardiace, care vor fi operați în cadrul primei misiuni medicale cardio-pediatrice din acest an. Prin trimiterea unui SMS la numărul 8848, cu suma de doi euro, putem schimba cursul destinului ei.

Eva, cu părul blond și ochii albaștri adânci în care te pierzi cu ușurință, este un copil care s-a născut sănătos la termen. Analizele efectuate în timpul sarcinii, precum și investigațiile ulterioare, păreau să confirme acest lucru. Viorica, mama Evei, împărtășește că așteptarea ei a fost una plină de bucurie, iar Eva a adus cea mai mare fericire în familie și la bunici. Ea este nepoțica unică a bunicilor și este considerată un dar neprețuit.

Totuși, bucuria lor a fost umbrită după șapte luni, când un control cardiologic a scos la iveală că Eva suferă de hipertensiune și o malformație cardiacă. Mai precis, medicii au descoperit o mică gaură între pereții inimii, cunoscută sub numele de defect septal atrial.

Inițial, medicul cardiolog a sugerat monitorizarea atentă a stării inimii și o intervenție chirurgicală minim invazivă. Dar pe măsură ce Eva creștea, și gaura din inima ei creștea, devenind acum de doi centimetri. Pentru fetița blondă cu ochii albaștri, o intervenție chirurgicală minoră nu mai reprezintă o soluție.

Acum, Eva are nevoie urgentă de ajutor pentru a supraviețui. Complicațiile din cauza afecțiunii afectează și presiunea din plămâni, iar inițial s-a crezut că intervenția chirurgicală va fi una minoră și minim invazivă, fără a fi necesară o operație deschisă la inimă.

Pentru a-i oferi șansa la o viață sănătoasă, Eva va fi operată la București, în cadrul primei misiuni umanitare de chirurgie cardio-pediatrică a anului, desfășurată de medici străini și români la Spitalul Clinic SANADOR.

Operația în sine nu implică costuri pentru familia Evei, dar aceștia trebuie să suporte cheltuielile pentru consumabilele și tratamentul necesare în timpul intervenției chirurgicale, precum și pentru perioada de recuperare și spitalizare la ATI.

Viorica, mama Evei, împărtășește că aceste costuri sunt considerabile, depășind suma de 10.000 de euro. Familia lor roagă cu umilință pentru sprijin și își exprimă dorința ca toți copiii din lume să fie feriți de orice problemă de sănătate.

Pentru a contribui la salvarea vieții Evei și a altor copii care se confruntă cu probleme cardiace, puteți dona prin SMS la numărul 8848, prin plată cu cardul sau prin transfer bancar. Cei din diaspora pot sprijini prin donații prin PayPal. Toate donațiile vor fi direcționate către fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut”, pentru a sprijini aceste operații vitale pentru copiii aflați în nevoie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img