vineri, 19 aprilie, 2024

Accident rutier major pe DE581 in zona localitatii vasluiene Sălcioana, comuna Banca: trei autoturisme implicate – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, în jurul orelor 14:30, Detașamentul de pompieri Bârlad a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier grav, survenit pe DE 581, în localitatea vasluiana Sălcioara, comuna Banca. La fața locului, trei autoturisme erau implicate într-o coliziune, cu conducătorii auto aflați în interior.

Pentru gestionarea situației, pompierii au mobilizat o serie de resurse, inclusiv o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare ușoară și echipe specializate. Alături de acestea, o ambulanță SMURD tip B2 și echipajele specializate au fost trimise pentru a asigura măsurile de prim ajutor și evaluarea persoanelor implicate.

În plus, o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, substația Bârlad, s-a alăturat intervenției. La sosirea echipajelor, s-a constatat că unul dintre conducătorii auto necesita îngrijiri medicale. A fost evaluat de echipajul ambulanței și ulterior transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Bârlad pentru investigații suplimentare și tratament.

Celelalte două persoane implicate în accident au fost de asemenea evaluate, însă nu au necesitat intervenția primului ajutor calificat. Pompierii militari au preluat măsurile PSI și au procedat la curățarea carosabilului pentru a restabili circulația în siguranță.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img