joi, 30 mai, 2024

Falsuri depistate la ALBITA

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au intocmit lucrari penale pe numele a doi barbati care au prezentat la controlul de frontiera documente false pentru autovehiculele pe care le conduceau.

In data de 4 mai, in jurul orei 21.00 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din R. Moldova Silviu G., in varsta de 37 de ani, care conducea un autoturism, marca BMW X5, inmatriculat in Marea Britanie.

In data de 5 mai, in jurul orei 06.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, Andrei C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 43 de ani, care conducea un autocamion marca Mercedes.

„La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentul care atesta inspectia tehnica periodica a autoturismului marca BMW, precum si asigurarile internationale tip carte verde emise pentru cele doua mijloace de transport nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unor documente autentice, acestea fiind falsuri totale.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Pe numele celor doi barbati, politistii de frontiera au intocmit cate o lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img