miercuri, 29 mai, 2024

Filantropia Ortodoxă Huși Primește Premiul “Instituția Anului 2023” la Gala Națională a Asistenței Sociale – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În seara memorabilă a zilei de 19 martie, de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, Filantropia Ortodoxă Huși, parte a Episcopiei Husilor, a fost distinsă cu prestigiosul premiu “Instituția Anului 2023” la Gala Națională a Asistenței Sociale din România. Evenimentul, desfășurat la renumitul Ateneu Român și organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, a marcat recunoașterea eforturilor de excepție ale acestei instituții în domeniul asistenței sociale.

Premiul, care a fost primit cu bucurie și responsabilitate, a fost dedicat tuturor beneficiarilor Filantropiei Ortodoxe Huși – copii și bătrâni – și partenerilor care au contribuit la succesul proiectelor desfășurate de această organizație.

Competiția pentru acest titlu de excelență a fost strânsă, iar Filantropia Ortodoxă Huși s-a distins în fața altor organizații de marcă din întreaga țară. Finaliștii Fundația “World Vision” Vaslui-Iași și Asociația “Bucuria Darului”-Brașov au demonstrat, de asemenea, angajamentul și contribuția semnificativă la dezvoltarea comunităților locale.

Această distincție aduce o nouă mândrie și responsabilitate pentru echipa Filantropiei Ortodoxe Huși, care își reafirmă angajamentul de a servi comunitatea cu devotament și empatie.

Pentru mai multe informații și pentru a descoperi modul în care Filantropia Ortodoxă Huși continuă să impacteze pozitiv societatea, vizitați website-ul oficial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img