duminică, 14 aprilie, 2024

Dan Mihai Marian, “Adoptat” de Organizația PSD Huși, sub patronajul primarului Ciupilan

Distribuie:

Publicat:

Dan Mihai Marian, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, a fost recent “adoptat” de către Organizația Municipală Huși a Partidului Social Democrat, sub îndrumarea și patronajul primarului Ioan Ciupilan, marcând o alianță puternică și susținerea din partea partidului.

În urma unei solicitări pentru un punct de vedere oficial, președintele organizației, Sergiu Boeru, a confirmat că Dan Mihai Marian, huseanul de origine, este membru al PSD și a promis să ofere mai multe detalii în cadrul unei conferințe de presă viitoare, pentru a clarifica decizia și motivația din spatele acesteia.

Boeru a subliniat că atât organizația din Huși, cât și cea județeană din Vaslui au avut o colaborare pozitivă cu Dan Mihai Marian în ultimii patru ani, considerându-l un partener loial și corect. În plus, el a exprimat încrederea că Marian va aduce contribuții semnificative la progresul orașului și al județului. “Confirm faptul că Dl. Dan Marian este membru al organizației PSD.
Atunci când va avea loc conferința de presă anunțată și de alți colegi de-ai mei, cei interesați vor găsi răspunsuri la toate întrebările dumnealor și vor înțelege contextul și motivația din spatele acestei decizii.
Până atunci, pot să vă împărtășesc faptul că atât noi, cât și organizația județeană din Vaslui, cu care dl Marian a colaborat în ultimii 4 ani, am considerat că dl Marian a fost un partener corect în relația cu PSD…
Personal, înțeleg această nouă realitate din convingerea că dl Marian, originar din Huși, își va pune priceperea politică și administrativă în scopul evoluției acestui oraș și a județului nostru.
Eu și colegii mei vechi de partid, oameni care avem o istorie de mulți ani de respect și muncă împreună, am ales întotdeauna să privim încrederea ca pe un act de curaj, nu de naivitate. Cel ce primește încrederea cuiva ar trebui să înțeleagă și să confirme așteptările ce stau în spatele acestui act de curaj.” declara pentru bzv.ro – domnul Sergiu Boeru – presedintele PSD HUSI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img