Florile pe care să NU le oferi niciodată de 8 Martie. Nu face această greșeală chiar de Ziua Femeii

0
133

 

Este important să știi care sunt florile potrivite de dăruit unei femei în ziua de 8 Martie. Mulți nu realizează că pot face o alegere nepotrivită care poate strica acest moment special.

Ziua de 8 Martie, cunoscută și sub numele de Ziua Internațională a Femeii, este o ocazie deosebită în care se sărbătoresc și se apreciază femeile din întreaga lume: mame, soții sau alte ființe dragi.

Atunci când vine vorba de găsirea cadoului perfect pentru femeile importante din viața lor, mulți domni se gândesc la buchetele de flori. Totuși, există anumite flori pe care nu este recomandat să le dăruiești cu această ocazie.

De exemplu, unele persoane susțin că nu ar trebui să oferi flori pictate manual, în special cele în nuanțe de argintiu sau auriu, deoarece acestea se ofilesc rapid și nu vor dura mai mult de o zi.

De asemenea, experții în flori recomandă să eviți achiziționarea de flori artificiale pentru femeile dragi din viața ta. Chiar dacă ar putea părea realiste, aceste plante sunt adesea folosite în scopuri decorative sau tematice.

O altă sugestie importantă este să nu dăruiești niciodată garoafe roșii unei femei. Există superstiții conform cărora aceste flori aduc ghinion, deoarece în trecut erau folosite în cadrul ceremoniilor funerare.

În ceea ce privește florile galbene, unii consideră că nu ar trebui să le oferi femeilor. Se spune că chiar și lalelele galbene ar trebui evitate în luna martie. În cultura românească, florile galbene sunt asociate cu gelozia, invidia și despărțirea, motiv pentru care nu sunt preferate în rândul celor care doresc să ofere un cadou de vis persoanei iubite.

În schimb, trandafirii, crinii, bujorii și orhideele sunt flori pe care majoritatea femeilor le apreciază, fiind cadoul ideal pentru 8 Martie. Experții recomandă achiziționarea unui buchet parfumat de crini sau crizanteme pentru mamă, iubită sau cea mai bună prietenă.

Pentru a face un gest unic pentru iubita, logodnica sau soția ta, trandafirii roșii sau roz sunt cea mai bună alegere pentru a impresiona în mod sigur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.