vineri, 19 aprilie, 2024

Miliardarul Rupert Murdoch s-a logodit pentru a șasea oară, la 92 de ani. Cine este Elena Zhukova

Distribuie:

Publicat:

 

Mogulul media Rupert Murdoch s-a angajat într-o nouă relație, pregătindu-se să se căsătorească pentru a șasea oară, aceasta fiind o noutate surprinzătoare, informează The Guardian. Elena Zhukova, o cercetătoare pensionată, este partenera aleasă de Murdoch, în vârstă de 92 de ani. Această veste vine la doar cinci luni de la anunțul că mogulul media se retrage de la conducerea imperiului său de presă.

Biroul lui Murdoch a confirmat că miliardarul și Elena Zhukova, în vârstă de 67 de ani și biolog molecular pensionat, se pregătesc să-și unească destinele, informează New York Times. Relația lor a devenit publică în aprilie, la doar patru luni după ce Murdoch s-a despărțit de Ann Lesley Smith, o moderatoare de radio conservatoare în vârstă de 67 de ani, cu care se logodise doar cu două săptămâni înainte.

Nunta lui Murdoch este programată să aibă loc la Moraga, în casa sa din California, iar invitațiile au fost deja trimise, potrivit Times, citând un reprezentant al mogulului media, care deja a fost căsătorit de patru ori.

Murdoch și-a cunoscut viitoarea soție la o reuniune de familie organizată de cea de-a treia soție a sa, Wendi Deng, cu care a fost căsătorit timp de 14 ani până la divorțul din 2013. Fiica lui Deng, în vârstă de 42 de ani, Dasha Zhukova, este o cunoscută colecționară de artă și filantroapă de origine rusă și americană, care a fost anterior căsătorită cu Roman Abramovich, oligarh rus și fost proprietar al clubului de fotbal Chelsea din Premier League.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img