joi, 29 februarie, 2024

Fostul ministru al Sănătății, Dr. Nelu Tătaru, îndeamnă la acțiune înainte de anul electoral 2024

Distribuie:

Publicat:

Dr. Nelu Tătaru, medic chirurg și fost ministru al Sănătății, a exprimat preocuparea sa cu privire la necesitatea acțiunii concrete în sistemul medical și în societatea românească în contextul anului electoral 2024.

Într-o postare recentă pe rețelele sociale, Dr. Nelu Tătaru, cunoscutul medic chirurg și fost ministru al Sănătății, și-a exprimat profundul său angajament față de România și sistemul său medical. Într-o pledoarie pentru acțiune și responsabilitate, Dr. Tătaru a subliniat importanța vitală a sănătății și educației în progresul unei societăți.

“Știți cât de mult țin la România, că nu mi-am dorit niciodată să profesez în altă parte și cât de mult îmi doresc binele sistemului medical. Sănătatea nu este doar o componentă a securității sociale, ci reprezintă “acel ceva” fără de care nu se poate,” a subliniat Dr. Tătaru în postarea sa.

Fostul ministru al Sănătății a subliniat, de asemenea, importanța acțiunii concrete în fața unei perspective electorale. Într-un apel către clasa politică și societatea civilă, Dr. Tătaru a avertizat că anul electoral 2024 nu ar trebui să fie dominat de vorbe goale și competiții sterile, ci de fapte și progrese tangibile.

“Anul electoral 2024 nu trebuie să fie despre o victorie a unora sau a altora, nu trebuie să vedem doar o competiție a vorbelor goale, ci una a faptelor. Auzim multe…vedem prea puține. Ce s-a făcut concret? Unde suntem, dar mai ales unde ne dorim să ajungem?” a întrebat Dr. Tătaru.

Această postare a lui Dr. Nelu Tătaru a reușit să atragă atenția asupra necesității unei acțiuni concrete înainte de anul electoral, subliniind importanța progresului și dezvoltării sustenabile în domeniul sănătății și al societății în ansamblu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img