miercuri, 28 februarie, 2024

Intervenție tragică a pompierilor la un incendiu în localitatea vasluiana Mireni: o persoană decedată și două intoxicate

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, sâmbătă, 3 februarie, Detașamentul de pompieri Bârlad a răspuns rapid la un apel de urgență, intervenind cu trei autospeciale la un posibil incendiu într-o locuință din localitatea Mireni, comuna Coroiești. Potrivit primelor informații furnizate, situația era alarmantă, cu posibilitatea ca două persoane să fie surprinse în interior în stare de inconștiență.

Însă, echipajele de pompieri nu au stat pe gânduri și au ajuns rapid la fața locului, unde au fost întâmpinate de o scenă cutremurătoare. În urma incendiului, a fost găsită o persoană decedată, iar alte două erau intoxicare, una dintre acestea fiind în stare critică și intrată în comă.

Într-un efort susținut de salvare, una dintre persoanele intoxicate a fost transportată de urgență la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. În acest moment critic, o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui se deplasează în întâmpinarea echipajului SMURD, oferind suport medical vital pentru victimele acestei tragedii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img