vineri, 19 aprilie, 2024

Garaj scos la vânzare la preț de apartament în Vaslui! Ce dotări are?

Distribuie:

Publicat:

Un anunț recent în domeniul imobiliar a stârnit interesul locuitorilor din Vaslui. Un individ a pus în vânzare garajul său la prețul de 42.000 de euro, o sumă considerabilă, în special având în vedere posibilitatea de a folosi banii pentru achiziționarea unui apartament cu două camere în Vaslui.

Proprietarul garajului solicită aproximativ 390 de euro pe metru pătrat.

În descrierea anunțului se menționează că garajul este situat pe strada Dragoș Vodă și are o suprafață totală de 108 metri pătrați. Conform planului cadastral, garajul dispune de două locuri de parcare – unul de 33,3 metri pătrați și unul de 18,4 metri pătrați, conform adevărul.ro.

În plus față de spațiile de parcare, garajul include și un grup sanitar de 4,7 metri pătrați și cinci depozite, cel mai mare dintre acestea având o suprafață de 11,9 metri pătrați.

Transformarea garajului într-o garsonieră
Românii demonstrează creativitate când vine vorba de utilizarea garajelor. Un rezident din Cluj-Napoca a transformat un garaj de 20 de metri pătrați din zona Mănăștur într-o garsonieră și a decis să o pună în vânzare.

Conform informațiilor furnizate de o agenție imobiliară, această “bijuterie” care include și o baie și o bucătărie, este oferită la prețul de 45.000 de euro. Garsoniera este descrisă ca fiind situată la parterul unui imobil cu trei niveluri, oferind un acces facil și confortabil și având “o locație excelentă, perfectă pentru un stil de viață confortabil și accesibil în Cluj-Napoca”.

“Garsoniera este amplasată la parterul unui imobil cu 3 niveluri, asigurând astfel un acces ușor și confortabil. Cu o suprafață utilă de 20 de metri pătrați, aceasta este compartimentată eficient, oferind tot confortul necesar.

La intrarea în apartament, veți găsi o bucătărie bine utilată, unde puteți pregăti mâncărurile preferate fără nicio problemă. Camera este amenajată pentru a vă oferi un loc liniștit și confortabil pentru odihnă și relaxare. Baia este dotată cu toate facilitățile necesare, asigurându-vă un mediu igienic și confortabil”, se specifică în anunț.

Proprietarul menționează că garsoniera este echipată cu următoarele dotări: “centrală termică proprie, asigurând căldura optimă în timpul sezonului rece, frigider pentru depozitarea alimentelor proaspete, aragaz pentru gătit și mașină de spălat rufe pentru a facilita activitățile zilnice de curățenie”.

De asemenea, se subliniază faptul că Mănăștur, cartierul în care se află imobilul de vânzare, este apreciat pentru facilitățile sale și pentru accesibilitatea către punctele de interes din oraș.

“În apropiere, există mijloace de transport în comun, facilitând accesul către diverse zone ale orașului”, se mai menționează în anunț.

Acesta nu este singurul caz în care un rezident din Cluj-Napoca își vinde garajul pentru a fi folosit ca spațiu locativ. Cu doi ani în urmă, un proprietar din Florești, cel mai mare oraș din județul Cluj, a amenajat garajul său în ceea ce pare a fi o garsonieră.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img