Huseanca Geanina Francesca Lorenț , tânăra polițistă de la Iași, prinsă în flagrant în timp ce fura haine din mall – FOTO

0
744

 Huseanca Geanina Francesca Lorenț, o tânără de 22 de ani angajată la Inspectoratul General Pentru Imigrări Iași, a ajuns în atenția autorităților după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce sustrăgea articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași.

Tânăra agentă, la început de carieră în cadrul Ministerului de Afaceri Interne (MAI), ocupa funcția de agent principal la Inspectoratul General Pentru Imigrări Iași. Incidentul s-a petrecut pe data de 6 noiembrie, într-un cunoscut centru comercial din zona Tudor Vladimirescu.

Alarma magazinului a fost declanșată când Geanina Francesca Lorenț a ieșit dintr-un magazin de haine, iar paznicul a descoperit că avea asupra ei mai multe articole vestimentare ascunse. Conform procedurilor, paznicul a solicitat intervenția polițiștilor, iar oamenii legii au demarat o anchetă în acest sens.

„Polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Geanina Francesca Lorenț, recent angajată la Inspectoratul General Pentru Imigrări, nu deține niciun bun pe numele ei, conform declarației de avere completată pe data de 30.05.2023. Singurul venit al acesteia provine din salariul de la MAI.

Este de menționat că în ultima perioadă au fost semnalate mai multe cazuri de angajați MAI implicați în acte de furt. În cazul în care va fi găsită vinovată pentru faptele sale, Geanina Francesca Lorenț riscă nu doar pierderea locului de muncă, ci și o posibilă condamnare, ceea ce i-ar putea pune capăt prematur carierei sale. Tânăra vasluiancă, cunoscută drept una dintre cele mai frumoase agente MAI, se confruntă acum cu consecințele grave ale deciziei sale regretabile pentru doar câteva sute de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.