Doliu fără margini în BOR! Părintele Răzvan, duhovnicul inimilor, a murit fulgerător

0
333

Biserica Ortodoxă Română suferă acum în urma decesului fulgerător al părintelui Răzvan Enache, un duhovnic iubit și apreciat, care a părăsit această lume la vârsta de doar 40 de ani. Familia, precum și enoriașii, sunt cuprinși de durere și greu le este să accepte absența celui care i-a încurajat spiritual atâția ani.

Cu o familie dragă pe care o iubea profund și o parohie care îl venera, părintele Răzvan a fost duhovnicul inimilor, un pastor devotat comunității sale. De foarte mulți ani, a slujit ca preot paroh la biserica din Cristești I, Protopopiatul Târgu Mureș, fiind extrem de iubit de locuitorii satului care îl urmau cu bucurie la biserică în fiecare sărbătoare.

Pe neașteptate, în data de 9 noiembrie, părintele Răzvan a părăsit această lume, lăsând în urmă doi copii fără tată și o comunitate fără ghid spiritual. Vestea morții sale a fost primită cu șoc de cei care l-au cunoscut, cu atât mai mult cu cât nu era cunoscută vreo boală care să îi amenințe sănătatea.

Ceremonia de înmormântare a părintelui Răzvan Enache a fost programată pentru data de 14 noiembrie 2023, la Măgura, județul Bacău. Apropiații preotului au transmis vestea pe rețelele sociale, iar sute de oameni au participat la ultimul său drum, exprimându-și neîncrederea în realitatea în care părintele Răzvan nu mai este printre ei.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoți din Târgu Mureș și Bacău, colegi și prieteni ai părintelui Răzvan din perioada școlară și de slujire. Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare, comunitatea online exprimându-și tristețea profundă și respectul față de omul deosebit pe care l-au pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.