În ceea ce privește incidentele de pe calea ferată, directorul CFR Călători afirmă că, în sezonul estival, se așteaptă la un număr zero de incidente

0
188

Directorul general al CFR Călători, Traian Preoteasa, susţine că nu vor mai fi incidente pe calea ferată, precizând că instituţia pe care o conduce este creată să asigure în primul rând securitatea călătorilor şi a angajaţilor, conform news.ro.

Traian Preoteasa a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă ne putem aştepta la mai multe incidente pe calea ferată, având în vedere că începe sezonul estival şi ţinând cont de istoricul din ultimul an.
“Mă aştept la incidente zero. CFR Călători este creată să asigure în primul rând securitatea călătorilor şi a angajaţilor. Este adevărat că am mai avut…aştept şi eu rezultatul anchetelor să văd exact ce s-a întâmplat la fiecare. Noi avem şi bănuieli, avem şi nişte verificări, nu vi le pot spune deocamdată, de aia aştept rezultatul anchetelor. Eu mă aştept la evenimente zero. Că mai apare o degajare de fum datorită vechimii cablajului, o frânare controlată, dar targetul CFR Călători este niciun călător care să….”, a afirmat directorul CFR Călători.
El a mai fost întrebat dacă un incident asemănător celui de la Galaţi se poate repeta.
Continuarea pe stiirpesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.