joi, 30 mai, 2024

Incendiu de autoturism in localitatea vasluiana Moara Domneasca din comuna Valeni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, în localitatea Moara Domnească, comuna Văleni, Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit rapid și eficient pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism în mișcare. Echipa de intervenție a sosit la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, imediat ce a primit notificarea despre situația de urgență.

La momentul sosirii, incendiul se manifesta violent în interiorul autoturismului, iar șoferul a fost evacuat în siguranță. Situația a fost una extrem de delicată, deoarece exista pericolul iminent de explozie al rezervorului de combustibil, având în vedere că autoturismul era alimentat cu benzină și GPL, cu peste 50 de litri de benzină și 5 litri de GPL la bord.

Pompierii au acționat prompt și eficient, reușind să limiteze și să lichideze incendiul în câteva minute. Ei au concentrat eforturile pentru a salva compartimentul motor și partea frontală a vehiculului, reducând astfel pagubele materiale.

Potrivit informațiilor preliminare, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric. Eforturile rapide și profesionale ale echipei de intervenție au prevenit extinderea focului și au asigurat siguranța zonei.

Incidente ca acesta subliniază importanța pregătirii și intervenției prompte a serviciilor de urgență în fața situațiilor critice. Echipa de pompieri din Vaslui demonstrează încă o dată profesionalismul și devotamentul său față de protecția vieții și proprietății în comunitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img