vineri, 19 aprilie, 2024

Începe construcția Chililor la Mănăstirea Bogdănița cu Primul Ctitor, CEO-ul Ioan Ciomaga de la Viacons Rutier Huși – O Invitație la Contribuție și Solidaritate

Distribuie:

Publicat:

La Mănăstirea Bogdănița, un pas important a fost făcut către realizarea proiectului de construcție a chiliilor, iar un prim sprijin a venit din partea domnului inginer Ioan Ciomaga, CEO-ul firmei Viacons Rutier din Huși. Cu o inimă credincioasă și generoasă, dl. Ciomaga a fost printre primii care și-au oferit ajutorul pentru acest proiect de suflet.

Invitația este deschisă întregii comunități, subliniindu-se importanța fiecărei contribuții la această lucrare. Plecarea către Mănăstirea Bogdănița este planificată pentru data de 31 martie, iar punctul de întâlnire este în fața Episcopiei la ora 7 dimineața. Contribuția pentru acest scop este de 50 de lei.

Se încurajează distribuirea acestui apel și către cei care au avut binecuvântarea să îl aibă pe părintele Serafim drept duhovnic, în speranța că și ei vor fi parte din acest act de solidaritate.

Fiecare contribuție, indiferent de mărimea ei, aduce o piatră la construcția acestui loc sacru, iar chiliile ce vor fi ridicate la Mănăstirea Bogdănița vor deveni mărturii vii ale unității și devotamentului comunității credincioase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img