miercuri, 29 mai, 2024

Incident socant în aceasta seara in Valea Grecului: un barbat s-a aruncat intr-o fantana – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pompierii de la Secția Husi au intervenit rapid în seara aceasta, în localitatea Valea Grecului din comuna Duda-Epureni, unde un bărbat în vârstă de 52 de ani s-a aruncat într-o fântână adâncă, conform relatărilor martorilor oculari. Evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 20:00, când bărbatul, fiind într-o stare evidentă de ebrietate, a luat o decizie nefericită.

Potrivit martorilor, bărbatul s-ar fi cățărat pe un gard și de acolo ar fi sărit în fântâna adâncă, care are aproximativ 7 metri adâncime și un diametru de circa 90 de centimetri, făcută din piatră.

La locul incidentului au ajuns și alte echipe de intervenție, inclusiv 6 militari și un grup de alpiniști, împreună cu o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ_B). Bărbatul a fost scos relativ repede din fântână și predat de urgență echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Starea bărbatului este conștientă, însă a suferit un traumatism la un membru inferior, fiind diagnosticat cu un membru inferior rupt. El va fi transferat la Spitalul Municipal “Husi” pentru îngrijiri medicale suplimentare. Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale incidentului pentru a înțelege motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un gest atât de extrem.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img