vineri, 19 aprilie, 2024

Incident șocant în localitatea vasluiana Pușcași : Bărbat în vârstă de 60 de ani rănit grav într-o împușcătură cu asomatorul

Distribuie:

Publicat:

Într-o zi cu totul neobișnuită în comuna Pușcași din județul Vaslui, un incident tragic a avut loc, îngrozind comunitatea locală și stârnind îngrijorare printre autorități. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit grav rănit în urma unei împușcături cu asomatorul, într-un caz care pare să fie o tentativă de suicid.

Primul apel de urgență a venit în timpul zilei, semnalând că victima era inconștientă. Autoritățile locale au intervenit imediat, trimițând o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) B1, echipată cu un medic specializat în intervenții de urgență.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Vaslui, prezentând o plagă penetrantă craniană. Cu toate acestea, în ciuda gravității rănilor suferite, bărbatul este conștient la sosirea la spital. Cu toate acestea, este afectat de un deficit motor sever la nivelul hemicorpului stâng, indicând o recuperare îndelungată și dificilă în următoarea perioadă.

Incidentul a stârnit îngrijorare în întreaga comunitate locală, iar autoritățile au început o investigație amănunțită pentru a stabili circumstanțele exacte ale împușcăturii. În acest moment, se explorează toate ipotezele, inclusiv cea a unei posibile tentative de suicid sau a altor circumstanțe tragice care ar putea fi la originea acestui incident șocant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img