vineri, 19 aprilie, 2024

Politiștii huseni au descoperit aseară un șofer, iar acum două zile altul, pozitiv la THC-5 și, respectiv, cannabis

Distribuie:

Publicat:

În cursul serii de sâmbătă, 24 februarie, polițiștii din municipiul Huși au intervenit în trafic și au descoperit un caz alarmant de conducere sub influența substanțelor interzise. Un tânăr a fost oprit pentru control, iar în urma testului cu aparatul drugtest, s-a constatat prezența THC-5 în organismul său.Incidentul a avut loc pe străzile din Huși, în timpul unei operațiuni regulate de patrulare a poliției.

Acest incident survine la doar două zile după ce un alt tânăr a fost depistat în aceeași situație. La data de 22 februarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Huși, împreună cu Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au oprit pentru control un autoturism pe strada Calea Basarabiei din Huși. Conducătorul auto, un bărbat de 27 de ani, a fost supus testului cu aparatul drugtest, care a indicat prezența posibilă a substanțelor psihoactive în organismul său.

Ambele cazuri subliniază importanța monitorizării și prevenirii comportamentului periculos în trafic. Consumul de substanțe interzise în timpul condusului reprezintă nu doar o infracțiune gravă, ci și un pericol pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

Atât polițiștii Biroului Rutier Huși, cât și Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au continuat investigațiile sub supravegherea atentă a autorităților competente pentru stabilirea și sancționarea responsabililor conform legii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img