Ionela şi George, tinerii care au murit în accidentul de la Codăești, urmau să se căsătorească în weekend

0
1718

Ionela și George urmau să se căsătorească în weekend, dar destinul a avut alte planuri pentru ei. Din păcate, dansul mirilor lor va avea loc în ceruri.

Accident deosebit de grav intre judetele Vaslui si Iasi : trei persoane si-au pierdut viata – FOTO

Duminică, 19 mai 2024, o tragedie cumplită a avut loc la Codăești, unde trei persoane și-au pierdut viața și una a fost rănită grav. Martorii oculari au relatat că două motociclete se deplasau dinspre Iași către Vaslui. La un moment dat, una dintre ele a depășit-o periculos pe cealaltă, care circula în fața ei. Din sens opus, o tânără din Codăești se întorcea acasă. Văzând motocicletele venind cu viteză, șoferița, fără experiență, s-a panicat și a tras de volan spre axul drumului. Manevra a dus la un impact frontal inevitabil cu prima motocicletă, care se angajase în depășire.

Airbagurile mașinii s-au deschis în urma impactului, blocând complet vizibilitatea șoferiței. În consecință, mașina a intrat pe contrasens, iar a doua motocicletă s-a izbit lateral de autoturism. Impactul a fost devastator, și din cauza temperaturii ridicate a eșapamentului și motorului motocicletelor, benzina scursă din rezervoare s-a aprins, declanșând un incendiu de proporții în zonă. Din păcate, unul dintre tinerii motocicliști a murit pe loc din cauza impactului.

Această tragedie a curmat viața a trei persoane și a lăsat o comunitate întreagă îndurerată. Ionela și George nu vor mai avea parte de nunta pe care și-o doreau, iar această poveste tristă ne amintește cât de fragile sunt viețile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.