„Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea”. Trei prieteni, cursă nebună spre moarte. Soţia unuia dintre ei şi-a salvat viaţa, refuzând să urce pe motor

0
1762

Un tragic accident de circulație a zguduit comunitatea din Vaslui, în comuna Codăești, unde trei tineri au murit în urma unui impact violent cu o mașină. Incidentul a avut loc pe un drum național, unde cei trei se aflau pe două motociclete.

Într-o curbă periculoasă, motocicleta pe care se aflau Ionela și George a încercat să depășească cealaltă motocicletă pe care se afla prietenul lor, Irinel. În acel moment, o șoferiță de 19 ani, care circula regulamentar din sens opus, nu a reușit să evite coliziunea. Impactul a fost atât de puternic încât a provocat incendierea mașinii.

Martori Oculari Descriu Scenele

Accident deosebit de grav intre judetele Vaslui si Iasi : trei persoane si-au pierdut viata – FOTO

Primii martori care au ajuns la locul accidentului au fost șocați de ceea ce au găsit. Unul dintre ei a declarat: „Am oprit primul, m-am dat jos, ieșea fum, erau doi, le-am luat pulsul. Nu pot să vă spun ce am văzut… Băiatul ardea. Am strigat, au venit cu stingătoare.”

În primele momente, cei prezenți nu și-au dat seama că mai era o persoană implicată. Fata, Ionela, a fost aruncată pe câmp la aproximativ 20 de metri de locul impactului și a fost descoperită după mai mult de 15 minute de căutări disperate.

Salvatorii Nu au Putut Face Nimic

Când echipele de salvare au ajuns, au început imediat manevrele de resuscitare, însă leziunile suferite de victime erau mult prea grave. Diana Cimpoeșu, de la UPU, a declarat: „Leziuni la nivel cranio-cerebral, toracic, amputații de membre, stop la momentul ajungerii. Șoferița a fost preluată conștientă, stabilă, cu traumatisme multiple.”

Vieți Frânte și Destine Schimbate

Ionela, de 26 de ani, și George, de 30 de ani, urmau să se căsătorească vineri. El era inginer, iar ea asistentă medicală și voluntar ISU. Irinel, în vârstă de 35 de ani, era director tehnic la o companie agricolă din Iași. Într-un gest care i-a salvat viața, soția lui Irinel a refuzat să îl însoțească în acea zi.

Ionela şi George, tinerii care au murit în accidentul de la Codăești, urmau să se căsătorească în weekend

Rudele și prietenii celor trei sunt îndurerați de pierderea suferită. O mătușă a fetei a declarat: „Nu mai suntem oameni de când am aflat. E prea mare durerea…”

Ancheta Continuă

Polițiștii au petrecut ore bune adunând probe de la locul accidentului pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs tragedia. Imagini și informații tulburătoare din timpul și după accident au afectat emoțional martorii și comunitatea locală.

Acest accident ne reamintește de pericolele vitezei excesive și ale manevrelor riscante pe drumurile publice, aducând o tragedie imensă familiilor implicate și comunității din Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.