sâmbătă, 25 mai, 2024

IPJ Vaslui: Rezultatele actiunilor derulate de politistii vasluieni in minivacanta de 1 Mai si Sfintele Pasti

Distribuie:

Publicat:

În perioada 30 aprilie – 6 mai 2024, cei peste 1.120 de poliţişti din județul Vaslui au fost prezenți la datorie pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea producerii unor evenimente negative.

Pe parcursul celor 7 zile, polițiștii au fost sesizați de 884 de ori, prin apeluri 112, și au intervenit de peste 420 de ori, fiind prinși în flagrant delict 18 autori de infracțiuni.

În perioada de referință, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au organizat peste 40 de acțiuni punctuale de prevenire și de asigurare a măsurilor de ordine și siguranță publică pe raza județului Vaslui, în contextul minivacanței, în urma cărora au aplicat 1.065 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 773.521 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pe căile de acces spre lăcașurile de cult și zonele de agrement, în punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației pe principalele căi de comunicație spre și dinspre destinații turistice.

Totodată, pentru abaterile constatate la regimul rutier au fost reținute 120 de permise de conducere și retrase 59 de certificate de înmatriculare.

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui vor continua să acționeze permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale și sunt pregătiți să intervină în orice moment pentru siguranța cetățenilor.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img