Laura este tânăra găsită fără suflare pe o plajă din stațiunea Mamaia! A transmis un mesaj cutremurător cu câteva ore înainte de tragedie, însă nimeni n-a înțeles la ce se referea! Familia și apropiații sunt șocați de moartea ei

0
655

Într-o dimineață de joi, pe data de 28 septembrie, o turistă a făcut o descoperire uluitoare pe plaja din frumoasa stațiune Mamaia. În timp ce se plimba pe malul mării, a dat peste trupul fără viață al unei tinere. Această tânără era îmbrăcată sumar, purtând doar un slip și un tricou, iar la început nu se cunoșteau prea multe detalii despre ea.

Femeia a imediat anunțat salvamarii din zonă, care la rândul lor au solicitat intervenția autorităților. Echipele de intervenție sosite la fața locului au preluat imediat trupul neînsuflețit al tinerei și l-au transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), în vederea efectuării unei autopsii care va dezvălui cu precizie cauza decesului.

Cu toate acestea, misterul din jurul identității tinerei a fost elucidat în câteva ore de la descoperire. Se pare că aceasta se numea Laura și avea vârsta de 34 de ani. Laura, originară din Turda, își desfășura activitatea ca DJ.

Înainte de tragedia care a avut loc pe plaja din Mamaia, Laura a transmis un mesaj motivant pe rețelele sale de socializare personale. Mesajul suna astfel: „Bucură-te de fiecare moment pe care îl ai. Pentru că în viață nu poți să derulezi decât amintirile. Fii sigur că merită.” În secțiunea de descriere a postării, Laura a inclus câteva hashtag-uri care abordau subiectul depresiei.

În secțiunea de comentarii, prietenii apropiati ai Laurei au fost profund afectați și șocați de vestea tragică, exprimându-și dezbelșugul: „Nu vreau să cred că nu am putut să te salvăm,” „S-ar fi sinucis, așa este?!”

Până în prezent, autoritățile au luat în considerare mai multe ipoteze privind circumstanțele decesului Laurei. Una dintre teoriile investigației sugerează că Laura ar fi intrat în apă, iar apoi, din cauza temperaturii scăzute a apei, atunci când a ieșit, ar fi suferit un stop cardio-respirator.