Luna îndrăgostiților vine cu oferte la Palas Campus: seri tematice la cafenele, „all you can taste”, muzică live şi reduceri la servicii de înfrumusețare

0
53

Luna iubirii aduce oamenii împreună, iar pentru un 14 sau 24 februarie de neuitat alături de sufletul tău pereche puteţi să alegeți una dintre locațiile de retail de la parterul Palas Campus, situat în zona Sf. Andrei. În această perioadă, cafenelele, restaurantele și alte locații din Palas Campus propun oferte de nerefuzat pentru îndrăgostiți. Fie că vreți să vă bucurați de o cină romantică, o seară de degustare de vinuri sau să petreceţi împreună o dimineață liniștită savurând o cafea, Palas Campus vă așteaptă!

În luna iubirii, în Palas Campus, proiect aflat pe strada Sf Andrei, găsești idei prin care tu și jumătatea ta să petreceți momente de neuitat. Ofertele sunt disponibile atât în restaurante și cafenele, cât și locațiile cu servicii.

Îndrăgostește-te de ofertele de la cafenelele și restaurantele din Palas Campus!

Teo’s Cafe organizează seri tematice pentru cei care își doresc experiențe senzoriale speciale. Vineri, 9 februarie 2024, sunteți invitați la seara „All you can taste – Wines of Moldova”, sâmbătă va avea loc „Brew at home”, unde veţi învăţa tainele unei cafele perfecte la ibric, iar pe 24 februarie va avea loc o seară cu muzică live.

Dulcinella vă așteaptă să vă îndulciți și să vă sărbătoriți dragostea cu prăjituri și torturi. Până la finalul lunii, dacă achiziționezi orice tort de un kilogram sau produse din patiserie de minimum 100 de lei, primești 50% reducere la orice sticlă de vin ori șampanie din locație.

Dacă vrei o zi specială alături de sufletul tău pereche, puteți să petreceți clipe de care să vă amintiți cu drag la Palas Campus. True Fine Coffee vă așteaptă cu un meniu de preparate delicioase și cafea de specialitate, Chin Chin vă propune o experiență japoneză, iar Local by Krud și Energy & Relax Point vă așteaptă cu dish-uri internaționale.

În luna iubirii oferă-ți puțină atenție cu promoțiile de la Acutica și Athena Medical Beauty!  

Și Acutica are promoții în luna iubirii. Dacă vrei să te pregătești pentru un date perfect sau doar vrei să îți dai un refresh, salonul de înfrumusețare din Palas Campus are în această perioadă o promoție prin care primești 10% cash back sub formă de voucher, la servicii de peste 300 de lei.

Clinica Athena Medical Beauty vine în întâmpinarea lui Cupidon cu reduceri la proceduri de înfrumusețare. Luna aceasta, epilarea definitivă full body este redusă cu până la 50%, remodelarea corporală cu 30%, augumentarea buzelor cu acid hialuronic cu 10%, dar mai sunt și alte promoții pe care le poți descoperi pe site-ul clinicii.

Și celelalte locații din Palas Campus te așteaptă cu oferte personalizate în această perioadă

Pregătește-te de întâlnire cu ofertele de la Tinado și Papucino!

Paleta de servicii necesare zilnic din Palas Campus este variată, iar locațiile au pregătit oferte dedicate cuplurilor. La curățătoria Tinado, toată luna februarie, dacă aduci o cămașă la curățat sau călcat, serviciile pentru a doua sunt gratuite.

La Papucino, cuplurile sunt așteptate „să își dea papucii” la curățătorie. Pe 14 și 24 februarie, dacă veniți cu două perechi de pantofi, veți beneficia de oferta 1+1 gratis, achitând doar costurile pentru o singură pereche. Oferta este valabilă doar pentru cupluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.