sâmbătă, 2 martie, 2024

Un bărbat din localitatea Poganesti, comuna Stanilesti, și-a zdrobit piciorul într-un motocultor. Starea sa este gravă, având în vedere că a pierdut o cantitate semnificativă de sânge

Distribuie:

Publicat:

Un incident dramatic s-a petrecut in dupa-amiaza zilei de miercuri, 7 februarie, în localitatea vasluiana Poganesti, comuna Stanilesti, la doar câțiva kilometri de municipiul Husi, când un bărbat in varsta de 27 de ani a solicitat intervenția de urgență a echipelor de salvare din cadrul Secției de Pompieri Husi. Bărbatul și-a prins piciorul într-un motocultor, necesitând o intervenție promptă pentru salvarea sa.

Echipele de salvare, alertate de apelul disperat al bărbatului, au acționat rapid, trimitând la fața locului un echipaj de descarcerare și un echipaj EPA SMURD. La sosirea lor, au găsit o situație de urgență gravă: bărbatul era prins cu un picior aproape mutilat, având o sângerare abundentă.

Salvatorii au intervenit imediat, stabilizând victima și acordându-i primul ajutor de urgență. Ulterior, aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Husi, pentru îngrijiri medicale specializate. Starea pacientului este grava .

Vom reveni cu detalii !

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img