MAE cere românilor să părăsească de urgență Libanul

0
449

MAE recomandă ferm părăsirea imediată a zonelor din sudul Libanului, regiunea din sudul râului Litani, având în vedere confruntările armate recente din zona de frontieră libanezo-israeliană.

„Ministerul Afacerilor Externe a actualizat avertismentul de călătorie pentru Republica Libaneză, în contextul deteriorării situației de securitate din regiune. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că, în contextul deteriorării situației de securitate din regiune, a fost actualizat avertismentul de călătorie pentru Republica Libaneză, disponibil la https://www.mae.ro/node/2896. Astfel, MAE recomandă ferm părăsirea imediată a zonelor din sudul Libanului (regiunea din sudul râului Litani), având în vedere confruntările armate recente din zona de frontieră libanezo-israeliană. Totodată, MAE recomandă evitarea tuturor călătoriilor în Liban, iar cetățenilor care se află deja în Liban, evaluarea cu responsabilitate a necesității rămânerii pe teritoriul acestui stat”, potrivit unui comunicat de presă.

Cetățenii români care se află în Republica Libaneză pot solicita asistență Ambasadei României la Beirut, apelând numerele de telefon +961 5 924 849, +961 5 920 432, +961 5 920 452. Totodată, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, pot apela direct numărul de urgență +961 76 775 503.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.