Margareta Pâslaru, de nerecunoscut la 80 de ani. Ce s-a ales de marea artistă a României: „Și eu mă schimb”

0
476

Margareta Pâslaru, la vârsta de 80 de ani, rămâne o legendă vie care continuă să ne uimească. Deși trecerea anilor își lasă amprenta asupra sa, nimic nu împiedică această artistă de excepție să-și continue pasiunea și să strălucească în spațiul public.

Margareta Pâslaru, una dintre cele mai longevive figuri artistice din România, s-a transformat într-o adevărată legendă a muzicii și filmului autohton. La vârsta de 80 de ani, a fost recent surprinsă în spațiul public, iar eleganța de care dă dovadă încă o dată este cu adevărat remarcabilă.

Această personalitate complexă a culturii românești a acumulat de-a lungul carierei numeroase premii, atât în țară, cât și în străinătate. Participarea sa la Concursul de Creație și Festivalul de muzică ușoară Mamaia (1963-1976) a adus 38 de melodii în doar 8 ani.

Margareta Pâslaru a cucerit inimile românilor nu doar prin talentul său muzical, ci și prin atenția acordată aspectului său fizic. Eleganța sa a fost mereu remarcabilă, iar preocuparea pentru modul în care se îmbracă, se machiază și se coafează a fost constantă. Accesoriile nelipsite au fost întotdeauna o parte esențială a stilului său impecabil.

Chiar dacă în ultimii ani a fost mai puțin prezentă în spațiul public, Margareta Pâslaru a revenit recent, lansând un material discografic în cadrul unui eveniment la București. Acest disc a marcat șase decenii și jumătate de activitate neîntreruptă în industria muzicală.

La un interviu pentru Virgin Radio, artista a dezvăluit că încasările generate de noul album vor fi donate către „Ambulanța pentru monumente”, un proiect susținut de Margareta Pâslaru.

Cu modestie, atunci când a fost întrebată dacă este conștientă că este o legendă vie, Margareta Pâslaru a oferit un răspuns ce ar putea servi ca lecție pentru artiștii mai tineri: „Nu am timp să mă gândesc la aceste lucruri. Sunt bucuroasă pentru faptul că pot să lucrez. Mă trezesc de dimineață cu o idee și – fuga – la Andrei Kerestely la telefon: mai am o piesă! Este o pasiune, pur și simplu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.