vineri, 1 decembrie, 2023

Mesajul huseanului Nelu Tataru pentru O Zi Plina de Echilibru și Reflectie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Într-o postare recentă pe rețeaua sa de socializare, Dr. Nelu Tataru, medic și fost Ministru al Sănătății, a subliniat importanța echilibrului între minte și corp în viața de zi cu zi. În cuvinte înțelepte, Dr. Tataru a avertizat că, atunci când corpul este epuizat, puțini vor avea amintiri despre eforturile noastre de a fi profesioniști la locul de muncă sau despre sacrificiile făcute pentru ceilalți.

“Angajatorul poate renunța la cei pe care îi coordonează, colegii pot înlocui pe alți colegi dacă nu le convine ceva, copiii vor crește, dar sănătatea nu va mai avea o a doua șansă dacă se pierde echilibrul!” a avertizat Dr. Tataru.

Într-o lume în care ritmul rapid al vieții poate duce adesea la neglijarea sănătății, Dr. Tataru încurajează oamenii să-și dozeze mai atent energia și să reflecteze înainte de fiecare acțiune și activitate întreprinsă. “Nu trebuie să fim un super om în fiecare secundă sau să ne sacrificăm mereu, pentru că, repet, se pierde echilibrul dintre minte și corp,” a adăugat el.

Avertizarea sa vine ca un îndemn la auto-reflecție și grijă personală, subliniind faptul că, în ciuda presiunilor sociale și profesionale, sănătatea nu oferă o a doua șansă dacă echilibrul este pierdut.

“Vă doresc o zi în care să vă gândiți mai mult la sănătatea dumneavoastră 🙏,” a încheiat Dr. Nelu Tataru, oferind oamenilor un moment de contemplare asupra propriilor alegeri și priorități în viață.

Atunci când corpul va fi epuizat vor fi puțini cei care își vor aminti că am încercat să dăm totul și să fim profesioniști la locul de muncă sau oamenii care se sacrifică pentru ceilalți. Angajatorul poate renunța la cei pe care îi coordonează, colegii pot înlocui pe alți colegi dacă nu le convine ceva, copiii vor crește, dar sănătatea nu va mai avea o a doua șansă dacă se pierde echilibrul! De aceea, trebuie să ne dozăm mai mult energia și să reflectăm înainte de fiecare acțiune și activitate pe care o întreprindem.
Deci, nu trebuie în fiecare secundă să fim un super om sau cel/cea care se sacrifică mereu pentru că, repet, se pierde echilibrul dintre minte și corp.
Vă doresc o zi în care să vă gândiți mai mult la sănătatea dumneavoastră 🙏” se arata in postare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img