miercuri, 6 decembrie, 2023

Primarii PSD Vaslui la ședință culinară: mâncare și băutură în timpul programului de administrare, la invitația primarului Huși – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Într-o mișcare surprinzătoare, primarii PSD din Vaslui s-au adunat joi, 16 noiembrie la ora 14:00 la restaurantul Omnia din Huși, la invitația primarului Ioan Ciupilan. La eveniment au participat aproximativ 40 de primari și două primărițe, inclusiv primarul municipiului Barlad, alături de parlamentarii PSD ai județului Vaslui, deputatul Irinel Stativa, senatorul Adrian Solomon și deputatul Eduard Andrei Popica.

Contrar speculațiilor, primarul Ciupilan a negat vehement orice tentativă politică în cadrul întâlnirii, insistând că obiectivul principal este socializarea și celebrarea “lăsatului secului”. Cu toate acestea, surse din interior sugerează că reuniunea ar putea avea implicații majore în contextul disputelor interne din cadrul PSD Vaslui.

Într-un interviu acordat presei, primarul Ciupilan a dezvăluit că evenimentul este o replică la recenta întâlnire organizată de tabăra condusă de Adrian Solomon și Eduard Popica la Șuletea. “Niciodată Greii din PSD nu au mai organizat astfel de întâlniri. Acum toate taberele din PSD vor întâlniri cu primarii,” a subliniat Ciupilan, evidențiind schimbările de dinamică în interiorul partidului.

Pe de altă parte, pe surse se susține că unii primari au reușit să vorbească la telefon cu președintele Dumitru Buzatu în timpul întâlnirii, acesta beneficiind de telefonul său mobil chiar și în timpul detenției.

În ciuda controversei privind necesitatea acestei reuniuni, primarii au savurat preparatele din meniul restaurantului și au degustat un vin de calitate, subliniind atmosfera relaxată și camaraderia dintre aceștia. În timp ce unii critici arată cu degetul că primarii ar fi trebuit să fie la birou la acea oră, aceștia au subliniat importanța consolidării relațiilor interne în contextul politic actual.

Rămâne de văzut cum va influența această reuniune dinamicile politice din cadrul PSD Vaslui și dacă vor exista urmări palpabile în viitorul apropiat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img