joi, 30 mai, 2024

Mesajul sfâșietor transmis de tatăl lui Sebi, tânărul care și-a pierdut viața în tragedia de la 2 Mai. ,,Fiecare își urlă amarul, nu vrem să ne vadă celălalt, fiecare în colțul lui”

Distribuie:

Publicat:

În timpul unui podcast, Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, unul dintre tinerii decedați în tragedia de la 2 Mai, a exprimat durerea și dezamăgirea prin declarații cutremurătoare.

El a mărturisit că a pierdut încrederea în sistemul judiciar, simțind că justiția nu a adus dreptate. Cu privire la familia lui Vlad Pascu, presupusul criminal, Olariu a transmis un mesaj aspru, afirmând că responsabilitatea pentru acțiunile acestuia aparține și părinților săi, sugerând că banii i-au influențat comportamentul.

Olariu a subliniat că viața lor s-a schimbat ireversibil și că nimic nu mai este la fel. Casa lor, odată plină de bucurie, acum pare un loc sumbru, amintindu-le constant de pierderea tragică și de golul lăsat în urma lor.

El și-a exprimat lipsa de speranță și a recunoscut că încrederea în justiția din țara lor s-a diminuat complet.

Olariu a comentat și primele declarații ale presupusului criminal din închisoare, exprimând scepticism față de sinceritatea acestuia și sugestia că avocații îl manipulează.

În plus, Olariu a transmis un mesaj pentru familia presupusului criminal, invitându-i să simtă durerea și suferința pe care ei o resimt, remarcând că banii îi conferă o falsă siguranță.

El a vorbit și despre legătura puternică dintre soția sa și fiul lor, menționând că suferința i-a afectat profund pe toți cei rămași în urmă. Fiica lor primește terapie pentru a face față pierderii, iar soția lui Olariu ia medicamente pentru somn, încercând să facă față traumei.

Aceste declarații reflectă durerea și lupta unei familii care a fost grav afectată de pierderea tragică a unui membru drag, și dezvăluie impactul devastator pe care tragedia l-a avut asupra vieților lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img