luni, 15 aprilie, 2024

Un scandal conjugal a degenerat în Galați: soția a sărit din mașina aflată în mers pentru a scăpa de loviturile soțului

Distribuie:

Publicat:

Într-o localitate din judeţul Galaţi, o femeie a îndrăznit să se elibereze dintr-o maşină în mişcare, condusă de propriul soţ, care, cu nefericire, a agresat-o şi a încercat să o ţină cu forţa în vehicul.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind confruntat cu acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violenţă în cadrul familiei.

Pe data de 19 octombrie, poliţiştii din comuna gălăţeană Bălăbăneşti au primit un apel de urgenţă din partea unei femei din aceeaşi localitate, care a relatat că soţul ei s-a prezentat la domiciliul mamei sale, situat în satul Ciureştii Noi. Iniţial, femeia a urcat în maşina soţului său, dorind să aibă o discuţie cu acesta, însă disputa lor a escalat rapid, culminând cu acte de agresiune din partea bărbatului.

În urma confruntării, femeia a încercat să oprească maşina rugându-l pe soţul său să oprească vehiculul, dar acesta a refuzat. În consecinţă, femeia a deschis portiera dreapta faţă şi a sărit din maşină în timp ce aceasta se afla în mişcare. Ulterior, bărbatul a oprit vehiculul şi a mers după soţia sa, forţând-o să revină în autoturism. După un interval de timp, l-a eliberat pe soţia sa la locuinţa mamei ei. De asemenea, s-a descoperit că anterior, bărbatul o ameninţase pe soţia sa, generându-i o stare de temere.

În urma acestor evenimente, autorităţile au iniţiat o anchetă penală, punând sub acuzaţie infracţiunile de ameninţare, violenţă în cadrul familiei şi lipsire de libertate. În plus, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru victimă.

Bărbatul a fost reţinut vineri și va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor sâmbătă, în vederea luării de măsuri legale în consecinţă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img