sâmbătă, 2 martie, 2024

O pisică salvată de pompieri dintr-o casă în flăcări s-a întors să-și salveze puii din foc

Distribuie:

Publicat:

De multe ori, ne vin lecții prețioase din partea lumii animalelor. În timp ce unele ființe umane pot să-și părăsească nevinovații copii, există cazuri impresionante care reflectă devotamentul și curajul animalelor. O astfel de poveste remarcabilă relatează gestul unei pisici care a demonstrat o iubire necondiționată pentru cei doi pui ai săi în mijlocul unei tragedii.

Într-o situație dramatică, casa în care se afla pisica împreună cu puii săi a fost cuprinsă de flăcări. În ciuda primejdiei, pompierii au intervenit prompt pentru a salva viața animalelor. Cu toate acestea, în momentul în care pisica a fost scoasă din incendiul în curs de stingere, ea nu și-a uitat responsabilitatea față de cei doi pui rămași în pericol.

Într-un act de sacrificiu și eroism, pisica nu a ezitat să se arunce înapoi în foc pentru a-și salva puii. A rămas alături de aceștia și nu a părăsit locul tragic până când nu s-a asigurat că cei mici sunt în afara pericolului. Această poveste emoționantă a fost adusă la cunoștința publicului de către pompieri, subliniind astfel nu doar pericolele cu care se confruntă animalele, ci și exemplarele lor fapte de curaj și iubire necondiționată.

“ISU Giurgiu a fost solicitat în noaptea de joi spre vineri să intervină în localitatea Stăneşti după ce casa unei familii a luat foc. Când au văzut fumul proprietarele locuinţei, două femei cu vârste de 63, respectiv 33 de ani, au ieşit afară din casă şi au solicitat ajutor autorităţilor. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta în podul casei şi la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi, iar femeile au spus că în casă se aflau şi o pisicuţă cu doi pui care nu reuşiseră să iasă. Pompierii au pătruns în locuinţa afectată de incendiu şi inundată cu fum, pe un geam, şi au reuşit să salveze pisica, dar aceasta a intrat la loc în casă şi nu a ieşit până nu a văzut că şi cei doi pui ai ei au fost salvaţi”, a transmis, vineri, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img