joi, 18 aprilie, 2024

Deputatul vasluian Eduard-Andrei Popica aplaudă deschiderea Stației PECO din localitatea Roșiești – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ieri, deputatul vasluian Eduard-Andrei Popica a participat la inaugurarea unei investiții private de interes local în comuna Roșiești. În ciuda temperaturilor scăzute specifice iernii, evenimentul a fost încălzit de bucuria adusă de această nouă stație PECO.

Stația PECO deschisă vine în sprijinul cetățenilor din comuna Roșiești și din localitățile învecinate, marcând o schimbare semnificativă în comunitate. Această investiție nu doar ușurează viața posesorilor de autovehicule, care acum nu mai sunt obligați să parcurgă distanțe mari până în Barlad sau chiar Vaslui pentru a alimenta mașinile, ci și susține activitatea societăților comerciale din agricultură și transport.

Deputatul Popica a salutat inițiativa întreprinzătorului local și a subliniat importanța deschiderii unor astfel de puncte private care vin în sprijinul comunităților din diferite zone ale județului Vaslui. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Popica a transmis urări de succes întreprinzătorului și a încurajat extinderea unor astfel de proiecte în alte zone ale județului.

Această investiție locală nu doar facilitează accesul la servicii esențiale, dar și contribuie la dezvoltarea economică a comunității locale. Astfel de inițiative private, susținute de lideri locali, sunt esențiale pentru creșterea calității vieții în zonele rurale și pentru stimularea potențialului economic al județului Vaslui.

📍Investiție de interes local la Rosiesti📍
📌Ieri, intr-o zi friguroasa, dar frumoasa de iarna, am participat la inaugurarea unei investiții private in comuna Rosiesti.
📌Stația PECO deschisă vine in sprijinul cetățenilor din comuna amintita si a celor din comunele limitrofe, scutind astfel atât posesorii de autovehicule care erau obligați sa meargă pana in Barlad sau poate chiar in Vaslui pentru a alimenta mașinile, dar si societatile comerciale care își desfășoară activitatea in agricultura sau transport.
📌Urez mult succes in activitate întreprinzătorului si susțin deschiderea unor astfel de puncte private care vin in sprijinul cetățenilor si in alte zone ale judetului! ” posta acesta pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img