Patru persoane din comuna Puiești, Vaslui, reținute pentru vătămare corporală și lipsire de libertate ilegală

Publicat:

Patru bărbați din comuna Puiești, județul Vaslui, au fost reținuți de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și lipsire de libertate în mod ilegal. Cei patru suspecți, cu vârste cuprinse între 20 și 66 de ani, sunt bănuiți că au agresat un bărbat în vârstă de 42 de ani și l-au legat, ținându-l în imposibilitatea de a se deplasa, timp de cinci minute. Incidentul a avut loc în seara zilei de 22 martie 2023, pe un drum public din localitatea Gâlțești, comuna Puiești.

Bărbatul vătămat a suferit vătămări corporale grave, necesitând îngrijiri medicale timp de 55-60 de zile pentru vindecare. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, cei patru bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentați Judecătoriei Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis solicitarea și a dispus arestarea preventivă a suspecților pentru 30 de zile.

IPJ Vaslui continuă cercetările în acest caz, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților. Populația este îndemnată să colaboreze cu autoritățile și să raporteze orice comportament suspect sau infracțional în comunitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img