sâmbătă, 2 martie, 2024

Peste 200 de jandarmi la datorie pe raza județului Vaslui în minivacanța de 1 decembrie

Distribuie:

Publicat:

În perioada ce urmează, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui va asigura ordinea publică la toate evenimentele ce vor avea loc în spațiul public, iar prin măsurile pe care le-am pregătit vom avea grijă ca toți cetățenii să petreacă minivacanța în siguranță.
Tot în această perioadă jandarmii vor acționa și în zonele aglomerate, atât independent cât și în cooperare cu polițiștii, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.

Pentru siguranța cetățenilor, pe data de 1 decembrie, jandarmii vor fi prezenți la activitățile festive organizate cu prilejul ,,Zilei Naționale” în localitățile Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești, dar și la spectacolul cultural-artistic ce va continua în Piața Civică din municipiul Vaslui.
Tot pe data de 1 decembrie, jandarmii vasluieni vor participa cu plutoane de defilare la ceremonialele militare organizate în municipiul Vaslui și Bârlad. De asemenea, jandarmii vor fi prezenți cu tehnica din dotare și la paradele militare ce se vor desfășura în Bârlad și Huși.

În atenția jandarmilor vor fi și competițiile sportive ce vor avea loc în municipiul Vaslui sâmbătă și duminică, respectiv meciul de handbal dintre echipele CSM Vaslui și CSM Sighișoara de la Sala Sporturilor și derby-ul local la fotbal dintre echipele CSM Vaslui și Rapid Brodoc de la Stadionul Municipal.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor organizate în spațiul public, Jandarmeria Vaslui recomandă participanților:
• respectați recomandările forțelor de ordine;
• nu vă implicați în conflicte, de orice natură;
• aveți grijă de bunurile personale;
• acordați atenție copiilor, în cazul în care sunteți însoțiți de aceștia;
• apelați la forțele de ordine, pentru orice problemă de natură legală.
Pe această cale, Jandarmeria Vaslui vă urează să aveți parte de zile liniștite. La mulți ani România! La mulți ani dragi români!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img