marți, 5 decembrie, 2023

Poliția britanică a exclus orice suspiciune în cazul decesului jucătoarei de fotbal feminin Maddy Cusack

Distribuie:

Publicat:

Moartea jucătoarei Maddy Cusack, de la Sheffield United, la vârsta de doar 27 de ani, nu este considerată “suspectă” de către poliția care investighează decesul, conform Reuters.

Maddy Cusack a decedat săptămâna trecută din motive nedezvăluite. Poliția a fost chemată la locuința sa din Hosley, pe 20 septembrie, unde a fost confirmat decesul jucătoarei.

Cusack a jucat anterior pentru echipele Birmingham City, Aston Villa și Nottingham Forest și a devenit în sezonul trecut prima jucătoare din istoria clubului Sheffield United care a disputat 100 de meciuri. Ea a lucrat și ca director de marketing în cadrul clubului, care evoluează în liga secundă engleză, și și-a prelungit contractul cu Sheffield United în luna iulie.

Jucătoarea a fost omagiată la meciul masculin dintre Sheffield United și Newcastle United din Premier League, iar fanii și echipele i-au adus omagii prin aplauze, depuneri de coroane de flori și purtarea de banderole negre în memoria ei.

Poliția continuă să investigheze decesul, dar nu au fost dezvăluite detalii suplimentare despre circumstanțele morții jucătoarei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img