marți, 23 aprilie, 2024

Prefectul Daniel Onofrei îndeamnă la excelență la Olimpiada Națională de Matematică de la Huși: “Succesul vostru este începutul unei căi extraordinare”

Distribuie:

Publicat:

Zilele trecute, în cadrul ceremoniei de deschidere a Olimpiadei Naționale de Matematică, desfășurată la Huși, prefectul Județului Vaslui, Daniel Onofrei, a adresat un mesaj încurajator participanților.

“Ediția din 2024 a Olimpiadei Naționale de Matematică adună laolaltă în județul nostru, în inima Moldovei, crema talentelor matematice ale țării. Este un moment în care inteligența, creativitatea și pasiunea pentru matematică se întâlnesc într-un cadru competitiv, dar și colaborativ, subliniind importanța și frumusețea acestei discipline fundamentale”, a declarat prefectul Onofrei.

El a continuat, adresându-se direct participanților: “Să vă folosiți la maximum potențialul și să vă bucurați de fiecare moment al acestei experiențe unice. Succesul vostru în această competiție este doar începutul unui drum plin de realizări remarcabile în domeniul matematicii și nu numai.”

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a exprimat, de asemenea, recunoștința față de organizatori, profesori și toți cei implicați în organizarea acestei ediții a Olimpiadei Naționale de Matematică.

Astfel, prin participarea și sprijinul său, prefectul Daniel Onofrei a evidențiat angajamentul pentru educație și dezvoltare în județul Vaslui, transformând olimpiada într-un simbol al excelenței academice și al susținerii pentru viitorul lideri ai societății.

“În calitate de prefect al Județului Vaslui, am avut deosebita onoare de a participa la ceremonia de deschidere a Olimpiadei Naționale de Matematică, unul dintre cele mai prestigioase evenimente academice din România, ce se desfășoară anul acesta în municipiul Huși.

Ediția din 2024 a Olimpiadei Naționale de Matematică adună laolaltă în județul nostru, în inima Moldovei, crema talentelor matematice ale țării. Este un moment în care inteligența, creativitatea și pasiunea pentru matematică se întâlnesc într-un cadru competitiv, dar și colaborativ, subliniind importanța și frumusețea acestei discipline fundamentale.
Acest eveniment subliniază nu doar excepționalitatea și capacitatea de inovație a tinerilor participanți, dar și angajamentul județului Vaslui de a sprijini educația de înaltă calitate și de a promova excelența academică în rândul generațiilor viitoare. Într-o lume în continuă schimbare, matematica rămâne un pilon al dezvoltării personale și profesionale, un instrument important în înțelegerea și modelarea realității înconjurătoare.
Salut cu căldură toți participanții la această olimpiadă și le doresc să trateze fiecare provocare cu curaj și determinare. Să vă folosiți la maximum potențialul și să vă bucurați de fiecare moment al acestei experiențe unice. Succesul vostru în această competiție este doar începutul unui drum plin de realizări remarcabile în domeniul matematicii și nu numai.
Apreciem și mulțumim organizatorilor, profesorilor și tuturor celor implicați în realizarea acestei ediții a Olimpiadei Naționale de Matematică pentru efortul și pasiunea lor. Eforturile dumneavoastră contribuie semnificativ la promovarea educației de calitate și la formarea viitorilor lideri ai societății.
Succes tuturor și să aveți o experiență memorabilă la Olimpiada Națională de Matematică! ” este mesajul prefectului Daniel Onofrei

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img