joi, 18 aprilie, 2024

Accident rutier grav aseara în localitatea vasluiana Muntenii de Jos: Un bărbat de 21 de ani transportat de urgență la spital – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Aseară, în localitatea vasluiana Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos, un accident rutier tragic a avut loc, implicând două autoturisme și o singură persoană. Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit prompt, trimițând o serie de echipe și utilaje specializate pentru a extrage și acorda îngrijiri medicale victimei.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-au găsit două autoturisme avariate, iar un bărbat în vârstă de 21 de ani era încarcerat în unul dintre acestea, prezentând multiple traumatisme și fiind în stare de semiconștiență. Echipajul ambulanței SMURD a acționat rapid, efectuând descarcerarea și preluând victima pentru terapie intensivă mobilă. Acesta a fost ulterior transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

În timpul operațiunii de salvare, pompierii militari au trebuit să gestioneze și măsuri PSI, deoarece unul dintre autoturisme avariate a lovit o țeavă pentru transportul și distribuția gazelor naturale.

Polițiștii vasluieni au preluat investigația, cercetând cauza și circumstanțele care au condus la acest accident rutier grav. Comunitatea locală și autoritățile sunt în așteptarea rezultatelor anchetei pentru a înțelege mai bine evenimentul și pentru a lua măsurile necesare pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img