joi, 30 mai, 2024

Protest organizat împotriva lipsei mijloacelor de transport în comun în comuna Bunești-Averești

Distribuie:

Publicat:

Asociația “Voluntarii Bunești-Averești” împreună cu un grup de localnici din comuna Bunești-Averești anunță organizarea unui protest împotriva lipsei mijloacelor de transport în comun care afectează grav comunitatea locală.

Domnul Iftene Ion-Constantin, președintele Asociației “Voluntarii Bunești-Averești”, împreună cu doamna Buștiuc Diana, domnul Mihuță Bogdan și doamna Moișanu Cristina Mihaela, membri ai aceleiași asociații și locuitori ai comunei Bunești-Averești, aduc la cunoștință opiniei publice și autorităților locale că de peste 3 luni nu mai există niciun mijloc de transport în comun pe ruta Huși – Bunești – Brădicești.

Această situație a generat dificultăți majore pentru comunitatea noastră, afectând în special:

  • Transportul elevilor navetiști către școlile din orașul Huși.
  • Transportul muncitorilor care fac naveta.
  • Accesul locuitorilor din satele comunei la serviciile medicale, precum și la farmacii din municipiul Huși.

Pentru a atrage atenția asupra acestei probleme persistente și pentru a solicita rezolvarea urgentă a situației, Asociația “Voluntarii Bunești-Averești” și locuitorii afectați organizează un protest pașnic în data de 14 aprilie 2024, între orele 10:00 și 12:00. Protestul va avea loc în fața stației de autobuz din centrul satului Bunești.

Se estimează că la protest vor participa aproximativ 100 de persoane, care vor manifesta fără a bloca circulația rutieră.

Este important de subliniat faptul că autoritățile locale, inclusiv domnul Vasile Tărăgan, Primarul Comunei Bunești-Averești, au fost informate cu privire la această problemă încă din anul 2023. Cu toate acestea, rezolvarea situației întârzie și comunitatea locală își exprimă acum nemulțumirea și frustrarea față de lipsa acțiunii din partea autorităților competente.

Organizatorii și participanții la protest solicită autorităților locale și județene să acorde atenția cuvenită acestei probleme urgente și să găsească soluții rapide și eficiente pentru restabilirea serviciilor de transport în comun în comuna Bunești-Averești.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img