joi, 30 mai, 2024

Dimineață tragică în județul Vaslui: Un sofer în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața la Codăești – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri din Vaslui a fost chemat în acțiune în localitatea Codăești, comuna Codăești, pentru a interveni într-un accident rutier grav. Un autoturism, în care se afla un bărbat, a fost implicat într-un incident tragic, lovind un mal de pământ de-a lungul drumului.

Eforturile de salvare au fost susținute de o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipată cu un modul special pentru descarcerare și deblocare, alături de o autospecială dedicată descarcerării și echipaje specializate. La locul tragediei a fost prezentă și o ambulanță de tip C2, apartenența Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

La sosirea echipelor de intervenție, bărbatul a fost găsit într-o stare gravă, încarcerat în interiorul autoturismului avariat. Pompierii militari au evaluat rapid situația și au început operațiunea de descarcerare. Din nefericire, victima, un bărbat în vârstă de 60 de ani, se afla în stare de inconștiență și stop cardiorespirator.

Eforturile susținute ale salvatorilor au fost neputincioase în fața gravității rănilor suferite, iar medicul de pe ambulanța SAJ Vaslui a fost nevoit să declare decesul bărbatului.

Incidentul tragic din Codăești subliniază importanța vigilentei și a respectării regulilor de circulație pe drumurile publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img