miercuri, 1 mai, 2024

PSD Vaslui este in cadere libera? – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cu fanfara, pliante, covrigei si suc, PSD incearca sa determine vasluienii sa voteze. Si nu cu oricine. Chiar daca sondajele arata numai minusuri, iar scandalurile in interiorul partidului aflat la putere se tin lant, social democratii vor sa demonstreze ca sunt, inca, o forta. Ieri a fost zi de miting in toate localitatile din judet. Problema este ca prezenta la aceste actiuni a fost extrem de redusa. La sate, putini primari au reusit sa adune simpatizanti. Chiar daca au rasunat fanfarele, iar oamenii nu au murit de sete! Intr-o zi de duminica cetatenii nu prea au avut timp si chef sa asculte discursuri. Pana si asistatii santajati cu „socialul” si manati de la spate de primari, functionari din institutiile de stat decisi sa-si pastreze locul de munca, au spus pas.

Nici macar fanfara adusa special pentru manifestare nu a mobilizat mai mult de 200 de oameni. Cam asta a fost ieri forta PSD la Vaslui. Cum sa le ceara liderul local primarilor sa faca mai mult? Dumitru Buzatu a recunoscut prezenta redusa.”In ciuda prezentei reduse, eu va spun ca trebuie sa ne straduim cu totii sa iesim din aceasta letargie… Haideti sa incercam putin sa ne mobilizam poate reusim sa-i determinam sa devina activi si pe concetatenii nostri, locuitorii orasului Vaslui, sa incercam sa-i facem sa reflecteze pentru ca alegerile trebuie sa fie rationale, sa ne puna mintea la contributie, nu ranza. Acesta este rostul acestei intalniri si am facut-o intentionat in Centrul Civic pentru ca, chiar in cazul nu vor fi multi oameni aici, sa auda ceilalti… Trebuie sa ne trezim la timp, iar cei 200 de oameni prezenti astazi in Piata Civica a Vasluiului sa capacitam si pe ceilalti care, din diverse motive, nu au venit alaturi de noi, sa auda putin cuvantul nostru”.

Dumitru Buzatu nu renunta la vise

Liderul local al PSD a declarat ca isi propune ca organizatia pe care o conduce sa obtina jumatate plus unul din voturile cetatenilor prezenti la urne la alegerile europarlamentare, potrivit agerpres.ro. Liderul PSD a afirmat ca in aceasta perioada de campanie au fost mobilizate organizatiile locale, fiind stabiliti responsabilii pe cele mai importante directii de actiune. „Ca intotdeauna in ultimii ani, ne-am propus sa obtinem jumatate plus unul din voturi. Eu cred ca aceasta este o propunere rezonabila pentru liderii oricarui partid, sa-si doreasca sa obtina majoritatea voturilor. Nu poti sa-ti propui sa pierzi din capul locului si dupa aceea sa cauti tot felul de explicatii. Ca tactica, avem in vedere o campanie pas cu pas, in toate localitatile din judet, o campanie in care sa le explicam oamenilor importanta acestor alegeri, atat pentru configuratia Parlamentului European, cat si in perspectiva viitoarelor alegeri, prezidentiale si locale”, a declarat, Dumitru Buzatu.

Presedintele PSD a spus ca printr-o actiune combinata a partidelor politice s-ar putea determina un grad mai mare de participare la vot.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img