sâmbătă, 2 martie, 2024

Rareş Bogdan: “În 22 decembrie, vă asigur că vom vorbi de un preşedinte de dreapta”

Distribuie:

Publicat:

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a făcut declarații puternice sâmbătă, afirmând că în 22 decembrie se va discuta despre un președinte de dreapta la Palatul Cotroceni, iar acesta este președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă.

Bogdan a subliniat că partidul va prezenta candidați la toate nivelele și că sunt încrezători în șansele lor de a ajunge în finală și de a câștiga. “În 22 decembrie, vă asigur că vom vorbi de un președinte, la Cotroceni, de dreapta. Președintele Partidului Național Liberal”, a declarat el în cadrul unei conferințe de presă la Pitești.

El a argumentat că Nicolae Ciucă este cel mai potrivit pentru funcția de președinte al României, menționând că a văzut numeroase sondaje de opinie și a luat în considerare aspecte legate de securitatea regională. “Sunt absolut convins că în contextul regional actual și având în vedere panoplia de candidați, Nicolae Ciucă este cel mai potrivit și pregătit să ocupe această poziție”, a subliniat Bogdan.

Cu toate acestea, Rareș Bogdan a îndemnat la așteptare până la momentul oficial al candidaturii și a sugerat o analiză mai atentă a profilului președintelui PNL înainte de a lua o decizie finală.

Aceste declarații vin într-un moment crucial înaintea alegerilor prezidențiale, punând în evidență determinarea Partidului Național Liberal de a-și promova candidatul și de a obține susținerea pentru acesta în rândul alegătorilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img