marți, 30 aprilie, 2024

Serviciul de Informații din Ucraina avertizează că marea contraofensiva pentru recucerirea teritoriului va începe în curând

Distribuie:

Publicat:

Un oficial al Serviciului de Informații din Ucraina sugerează că marea contraofensiva pentru recucerirea teritoriului ar putea începe în curând, potrivit CNN.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de informații din Ucraina a sugerat că mult așteptata contraofensivă pentru recucerirea teritoriilor pierdute în fața Rusiei ar putea începe în curând.

„În viitorul apropiat, vor avea loc evenimente foarte acute pe întregul front", a declarat, miercuri, Andrii Iusov, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Informații al Ministerului Apărării din Ucraina, potrivit Mediafax.ro.

Contraofensiva ar putea avea legătură cu Ziua Independenței Ucrainei, de pe 24 august.

„Nu este vorba de a ne lega de nicio dată, totuși, trebuie să luăm în considerare [factorul] Ziua Independenței Ucrainei. Direcția de informații spune de mult timp că august și septembrie vor fi perioade extrem de importante pentru dezvoltarea ulterioară a evenimentelor pe întregul front", a adăugat Iusov.

COntinuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img