vineri, 1 decembrie, 2023

Șofer hușean în vârstă de 41 de ani, descoperit cu alcoolemie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat pe strada Frunzelor

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii din Vaslui au declanșat investigații amănunțite față de mai multe persoane depistate încălcând prevederile legale în timpul deplasării pe drumurile publice ale județului. Un eveniment notabil a avut loc în seara zilei de 13 noiembrie 2023, pe strada Frunzelor din municipiul Huși.

La ora 19.38, polițiștii de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Huși, în exercitarea atribuțiilor lor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în județul Vaslui. Șoferul, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Huși, a fost supus testului cu aparatul alcooltest. Rezultatul a indicat o valoare de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În interesul public și pentru stabilirea corectă a alcoolemiei, șoferul a fost transportat la Spitalul Municipal Huși pentru recoltarea de probe biologice. În consecință, s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Acest eveniment subliniază necesitatea respectării riguroase a regulilor de circulație și a avertismentelor legale cu privire la conducerea sub influența substanțelor interzise. Poliția din Vaslui rămâne vigilentă în misiunea sa de a asigura siguranța rutieră și de a preveni incidente similare prin intensificarea acțiunilor de patrulare și control pe drumurile publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img