miercuri, 29 mai, 2024

Speranță pentru Ionuț Alexandru: O Luptă pentru Viață și Sănătate – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Într-o cursă contra cronometru pentru viața micuțului Ionuț Alexandru Popescu, o scânteie de speranță a fost aprinsă în inimile noastre. Ionuț, la doar 11 luni, se luptă cu o formă gravă de leucemie acută limfoblastică, o luptă pe care nu o poate purta singur. Așadar, împreună, ne-am unit forțele pentru a-i oferi lui Ionuț șansa la o viață sănătoasă și fericită.

Până în prezent, eforturile noastre comune au adunat o parte din suma necesară pentru tratamentul său în Italia. Din cei 20.000 de euro necesari, am reușit să strângem 9200 de euro. Cu toate acestea, mai avem nevoie de 10800 de euro pentru a acoperi toate costurile necesare tratamentului.

Ionuț, alături de părinții săi, se află acum în Roma, la Spitalul Bambino Gesu, unde primește îngrijirea și tratamentul de care are atât de multă nevoie. Tratamentul său implică costuri ridicate, inclusiv chiria, întreținerea, transportul și nevoile zilnice ale unui copil atât de mic, pe durata tratamentului și a transplantului de măduvă necesar.

Familia Popescu a fost lovită de această criză în momentul în care cea mai mică umbră a început să își facă simțită prezența. Ceea ce părea a fi o perioadă plină de bucurie și promisiuni la nașterea lui Ionuț, s-a transformat într-o bătălie pentru supraviețuire. Dar Ionuț, cu curajul și rezistența sa neînfricată, ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă puterea adevărată.

Astăzi, Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ” lansează un apel de solidaritate și sprijin pentru Ionuț și familia sa. Fiecare gest de generozitate, fiecare gând bun și orice contribuție, oricât de mică, poate face o diferență semnificativă în viața lui Ionuț și a familiei sale.

Pentru a contribui la această cauză nobilă, vă invităm să faceți donații către:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Conturi pentru donații:

  • RON: RO05BTRL00701205W82870XX
  • EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
  • USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Informații de transfer: Vă rugăm să specificați în transferul bancar numele “ALEXANDRU POPESCU” pentru identificare.

Prin aceste gesturi de compasiune și solidaritate, putem transforma speranța în realitate și putem aduce lumină în viața unui copil care luptă cu toată puterea pentru fiecare zi. Împreună, să fim acea rază de speranță care îi va ghida pe Ionuț și familia sa către un viitor mai luminos.

#AjutăPeIonuțAlexandru

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img