joi, 30 mai, 2024

Spitalul județean de urgență Vaslui își întâmpină cu brațele deschise noii medici – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Într-o atmosferă de bucurie și optimism, Spitalul Județean de Urgență Vaslui își extinde echipa medicală, aducând în prim-plan competențe noi și proaspete. Cu un entuziasm contagios, instituția dă bun venit medicilor ce vor îmbogăți paleta serviciilor oferite pacienților.

Printre noii membri ai echipei, se numără:

  • Dr. Cernei Maria, medic specialist în dermato-venerologie, care va activa în Compartimentul de Dermato-Venerologie, aducând expertiză în diagnostic și tratament pentru afecțiunile pielii și ale sistemului genital.
  • Dr. Bran Marina Petronela, medic specialist în obstetrică-ginecologie, cu competențe remarcabile în ultrasonografie obstetricală și ginecologică, histeroscopie și colposcopie. Aceasta va deservi secția de Obstetrică-Ginecologie, contribuind la îngrijirea și monitorizarea sănătății femeilor.
  • Dr. Sfrijan Cristina, medic specialist în gastroenterologie, care va activa în Ambulatoriul Integrat și Compartimentul de Gastroenterologie, aducând soluții și tratamente inovatoare pentru afecțiunile tractului digestiv.
  • Dr. Șerbănescu Ștefania, medic specialist în psihiatrie, care se va dedica Secției de Psihiatrie, oferind îngrijire și sprijin pacienților cu afecțiuni psihice.
  • Dr. Afrăsinei Andreea Claudia, medic specialist în obstetrică-ginecologie, care va deservi Cabinetul de Planificare Familială din cadrul ambulatoriului integrat, contribuind la sănătatea și binele femeilor în materie de planificare familială.
  • Dr. Rusu Mădălina, medic specialist în medicină internă, care va activa în Laboratorul de Explorări Funcționale, aducând expertiză în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor interne.
  • Dr. Șălaru Andrei Alexandru, medic specialist în anestezie și terapie intensivă, care se va dedica Secției de Anestezie și Terapie Intensivă, contribuind la asigurarea confortului și siguranței pacienților în timpul intervențiilor chirurgicale și în perioada postoperatorie.

Acești noi membri ai echipei medicale aduc cu ei pasiune, dedicare și expertiză în domeniile lor de specialitate, întărind astfel poziția Spitalului Județean de Urgență Vaslui ca un pilon de încredere și îngrijire pentru comunitatea locală.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img